Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 44
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 465107
Прогноз погоди
Відновив роботу фонтан «Космонавт»
12 квітня 2012 року 15:53

У Житомирі до Дня космонавтики відновлено роботу фонтану «Космонавт», що на площі Польовій.

«Коли під час загальноміського суботнього прибирання активісти організації «Молоді регіони» прибрали від сміття цей сквер, висадили дерева, виникла ідея – впорядкувати фонтан та прилеглу територію», - зазначив міський голова Володимир Дебой.

За два тижні силами громади повністю відновлено роботу фонтану «Космонавт», що є символічним для міста Житомира – батьківщини геніального конструктора С.П.Корольова.

За словами міського голови В.Дебоя, усі роботи виконані за кошти благодійників. Зокрема, тут відновлено електромеханічну частину фонтану, очищено металеві частини, алюмінієву скульптуру та мозаїчне покриття чаші, відремонтовано підпірні стінки, гранітну частину чаші та покриття навколо фонтану. У сквері навколо фонтану відновлено зовнішнє освітлення, проведено санітарне прибирання та озеленення саджанцями туй, дубів та берез, встановлено урни та контейнери для сміття.

Міський голова Володимир Дебой зауважив, що у поточному році продовжуватимуться роботи щодо відновлення та впорядкування скверів та паркових зон у місті, де зможуть відпочивати пенсіонери, гратися діти, спілкуватися молодь. Нагадаємо, що у минулому році було відновлено пам’ятний знак «Літак» у парку 30-річчя Перемоги, що на вулиці Черняховського.


Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове