Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 50
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 482137
Прогноз погоди
Музична школа №2 імені Святослава Ріхтера – 40 любові до музики!
4 квітня 2012 року 15:20

 

3 квітня 2012 року в обласній філармонії відбувся звітний концерт учнів музичної школи №2 імені Святослава Ріхтера, приурочений до 40-річчю заснування школи. Привітати молодих музикантів прийшли заступник голови облдержадміністрації Віктор Балюрко, начальник управління культури і туризму облдержадміністрації Юрій Градовський, начальник управління культури міської ради Лариса Харчук, а також прихильники музичного мистецтва.

         Вітання гостей приймала директор школи Людмила Кочевенко, яка ось вже 15 років очолює музичний заклад.

         «Музика наповнює наше життя яскравими фарбами та красою, допомагає нам зрозуміти справжню сутність природи, людини, всього навколишнього світу. Ваша праця дозволяє людям повірити у прекрасне та вічне!» - наголосила Лариса Харчук, вітаючи колектив та учнів школи зі святом.

За 40 років існування музична школа №2 імені Святослава Ріхтера випустила понад 2300 вихованців, із яких близько 550 продовжили своє навчання за обраною спеціальністю і на сьогодні працюють у різних закладах культури міста, області та України.

         У 2010 році рішенням сесії Житомирської міської ради музичній школі №2 було присвоєно ім’я видатного музиканта, піаніста, нашого земляка Святослава Ріхтера. Гордістю колективу школи є єдина в Україні «Кімната пам’яті С.Ріхтера», яку було відкрито 20 березня 2000 року до 85 річниці від дня народження нашого славетного земляка.

         Виступи учнів та викладачів школи глядачі вітали оваціями. Квіти, оплески, радісні усмішки глядачів і звуки музики наповнювали залу обласної філармонії та створювали гарний та весняний настрій.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare