Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5570
візитів всього: 489097
Прогноз погоди
«Держава чітко показує всім нам своє ставлення до людей та місцевого самоврядування» − Ігор Гундич
16 травня 2009 року 20:34

«Держава чітко показує всім нам своє ставлення до людей та місцевого самоврядування» − Ігор Гундич

 

Минулого року держава недодала 12,5 мільйонів гривень субвенцій на відшкодування перевезення пільгових категорій громадян

Заступник міського голови Житомира Ігор Гундич назвав головні складові, завдяки яким можна виправити критичну ситуацію у  Житомирському трамвайно-тролейбусному  управлінні. На думку Ігоря Гундича адресна допомога та виплата субвенцій у повному обсязі на перевезення пільговиків з боку держави можуть зберегти ТТУ міста.

Таку позицію чиновник висловив у прямому ефірі радіо «Ера-ФМ» на ток-шоу «Коло Запитань».



− Сьогодні держава чітко показує всім нам своє ставлення до людей та місцевого самоврядування. Тільки за минулий рік Житомир недоотримав від держави 12,5 мільйонів гривень. За ці гроші ТТУ могло б погасити заборгованість по зарплаті або придбати для міста дванадцять нових тролейбусів, − зазначив Ігор Гундич.



Також він нагадав, що серйозні недофінансування почалися з 2005 року і з кожним роком ситуація тільки погіршується.

− Якби київські високопосадовці, які формують та розподіляють бюджет дослухались до органів місцевого самоврядування, наше місто не мало б таких серйозних проблем з електротранспортом, − підкреслив Ігор Гундич.



При цьому заступник міського голови наголосив, що міська влада буде застосовувати всі можливі методи, щоб підняти та оновити міське трамвайно-тролейбусне управління.

 

Прес-служба Житомирської міської ради

 

 


 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare