Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5590
візитів всього: 492599
Прогноз погоди
Заступник міського голови відповідав на запитання під час «гарячої лінії»
17 лютого 2012 року 22:12

 

Сьогодні, 17 лютого 2012 року, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Микола Боровець був на «гарячій лінії» в редакції газети «Житомирщина», де відповідав на питання житомирян, що стосувалися житлово-комунальної сфери міста.

Деякі питання, що надійшли до редакції раніше, або вже вирішились, або в процесі вирішення. Дзвінки від жителів нашого міста, що надійшли сьогодні, стосувались в основному проблеми розчищення доріг від снігу, зокрема, прибудинкових територій. Як зазначив Микола Петрович, найактивніша робота на разі ведеться по очищенню від снігу зупинок для зручності пасажирів автобусів.

Також надходили запитання щодо бурульок, автономного опалення, освітлення на вулицях та нових тарифів на воду. В кожному окремому випадку заступник міського голови М. Боровець дав конкретні доручення відповідним службам для вивчення кожного питання.

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare