Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 35
візитів сьогодні: 5579
візитів всього: 492344
Прогноз погоди
Вітаємо наших ювілярів!
17 лютого 2012 року 22:08

Сьогодні, 17 лютого 2012 року свої почесні ювілеї відзначають три шановані людини В.І. Редько, Л.М. Міщенко та Ф.Є. Борович. Це активні громадські діячі, члени ветеранських організацій, які досі діляться своїми спогодами та досвідом. За традицією в цей святковий день вітання ювіляри отримали в Житомирській міській раді від начальника управління праці та соціального захисту населення Л.В. Петренко.

 Також Любов Василівна висловила слова подяки ветеранам за багаторічну сумлінну працю, зразкову службу та активну участь у ветеранському русі.

 

Редько Володимир Іванович все своє свідоме життя повязав з армією. Закінчив Сумське військове училище. Проходив службу в ракетних військах Прикарпатського та Білоруського військових округів, в групі радянських військ в Німеччині. Брав участь у запуску ракет на полігоні Капустин Яр. З 1972 року життя і службу повязав з 8-ю танковою армією.

Вже понад 10 років бере активну участь у роботі ветеранської організації 8-ї танкової армії та 8-го армійського корпусу.

Міщенко Леонтій Михайлович відзначає свій 85-річний ювілей. Він ветеран війни, майор у запасі. Службу в армії почав у 1944 році. Проходив службу у військах Одеського, Київського, Закарпатського, Забайкальського, Далекосхідного округів.

У мирний час працював військовим керівником в школі, ДТСААФ, у Житомирському обленерго. Нагороджений ювілейними медалями. На разі Леонтій Михайлович активіст ветеранського руху і член ради ветеранів.

Борович Федір Ємельянович у воєнний час разом із батьками перебував на окупованій території. З 1944 по 1956 роки проходив службу у Збройних Силах. Пройшов шлях від курсанта школи снайперів до командира взводу.

Має нагороди: орден Богдана Хмельницького III-го ступеня, 15 медалей,, серед яких «За бойові заслуги», «За перемогу над Німеччиною». Сьогодні він член ради ветеранів і веде активну громадську діяльність.

 

Ми щиро вітаємо ювілярів з Днем народження та бажаємо, щоб ще довгі роки життя вони залишались в строю, були здорові та енергійні, надалі робили вагомий внесок у виховання підростаючого покоління та передавали свій безцінний досвід.

 

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare