Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5540
візитів всього: 482314
Прогноз погоди
Міський голова вручив свідоцтва на право власності на квартири
28 грудня 2011 року 15:31

Свідоцтва на право власності на квартири отримали сьогодні, 28 грудня, ветерани Великої Вітчизняної війни та громадяни, постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи.

«Мені приємно, що цього року ми вирішили питання черги ветеранів Великої Вітчизняної війни І групи інвалідів, які стояли на квартирному обліку. 15 інвалідів війни тепер забезпечені власним житлом», – мовив міський голова Володимир Дебой.

Так, цьогоріч за програмою «Забезпечення житлом інвалідів Великої Вітчизняної війни I групи, які протягом тривалого строку перебувають у черзі на отримання житла» з державного бюджету виділено понад 3,5 млн.грн. на придбання квартир громадянам даної категорії.

Завдяки роботі міської влади ці кошти освоєно і придбано 15 квартир, тоді як минулого року аналогічна ж сума коштів на купівлю житла була повернута назад до державного бюджету через невикористання.

Такий же подарунок до Нового року – квартири – отримали і шестеро житомирян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи. Адже цьогоріч за державною програмою «Забезпечення житлом громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» із державного бюджету виділено майже 2,2 млн. грн. на придбання квартир.

Зі словами вдячності за докдалання максимум зусиль для забезпечення житлом ветеранів-інвалідів до міського голови звернулися діти інваліда Великої вітчизняної війни Вдовенка І.М.: Даруй Вам, Боже, щастя, здоров’я, теплоти в душі, поваги і шани від людей за те, що оцінили подвиг ветеранів і покращили їх життя».

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare