Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 464277
Прогноз погоди
Сьогодні до дитячої міської лікарні завітали Дід Мороз та Снігуронька
28 грудня 2011 року 12:20

Сьогодні, 28 грудня, у маленьких пацієнтів центральної міської дитячої лікарні – справжнє свято. Напередодні Нового року до них завітали Дід Мороз зі Снігуронькою.

205 дітей, які перебувають на стаціонарі в лікарні, цього дня отримали солодкі подарунки від міського голови та настільні розвиваючі ігри, книжки і солодощі від керівників еліт-центру раннього розвитку «Гармонія дитинства».

«Цьогоріч ми плануємо привітати якомога більше дітей м. Житомира. Передовсім – це дітей, які нині перебувають у  лікувальних установах, дітей дошкільних, загальноосвітніх  навчальних закладів, дитячих будинків. Сьогодні ж ми завітали до міської дитячої лікарні, щоб маленькі пацієнти отримали гарний настрій та відчули наближення зимових свят», – зазначив заступник міського голови Олександр Бочковський та побажав маленьким житомирянам гарного міцного здоров’я, радості, веселих зимових канікул та якомога швидшого повернення додому. Заступник міського голови також привітав батьків та колектив дитячої лікарні із наступаючими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим.

Пацієнти всіх відділень лікарні взяли участь у конкурсах та святковій новорічній програмі, по закінченні чого отримали подарунки.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове