Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464685
Прогноз погоди
Почесний громадянин міста відзначив ювілей
24 грудня 2011 року 16:48

Вчора, 23 грудня, шанована в Житомирі людина, Почесний громадянин міста Володимир Нікулін відзначив своє 80-річчя.  З ювілеєм Володимира Федоровича привітали рідні, друзі, керівництво міської ради та представники Ради старійшин Житомира.

Від імені міського голови, виконавчого комітету Житомирської міської ради до ювіляра звернулася радник міського голови Тамара Олійник. "Ваш професіоналізм, багаторічна та наполеглива праця зробили вагомий внесок у розвиток нашого міста. Ми пишаємося такими людьми.  Сьогодні щиро вітаємо Вас із ювілеєм. Бажаємо міцного здоров’я, натхнення і радості. Нехай доля шле Вам добро і щастя, любов близьких  та достаток. Живіть довго, у благополуччі, при доброму здоров’ї та в постійному оточенні близьких людей!", – побажала Володимиру Нікуліну Тамара Олійник та вручила ювіляру грамоту.

 

Нікулін Володимир Федорович – генеральний директор науково-виробничої асоціації «Житомирський моноліт».

28 років на різних керівних посадах займався питаннями планування, проектування та будівництва міста Житомира. Під його керівництвом в місті побудовані музично-драматичний театр, естрада в міському парку, гідропарк, музей космонавтики, обласна бібліотека, 2 дитячі спортивні школи, готель «Житомир», готель «Спортивний», учбовий корпус з гуртожитками технологічного університету, медичне та фармацевтичне училища та багато інших об’єктів.

 Був депутатом міської ради десяти скликань, членом міськвиконкому протягом 12 років.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове