Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477392
Прогноз погоди
Вітаємо!
20 грудня 2011 року 13:24

Вчора, 19 грудня, Житомирський міський голова Володимир Дебой разом із секретарем міської ради Наталією Леонченко привітали Валерія Ткаченко із 30-річчям на посаді директора музичної школи №5.

Володимир Дебой побажав керівнику закладу подальшого творчого розвитку та вдосконалення, а також вручив Валерію Анатолієвичу іменний годинник міського голови. Наталія Леонченко також звернулася до директора із вітальним словом та подякувала керівникові школи за високі музичні здобутки. Адже нині у школі діє 20 творчих колективів учнів та викладачів, один із яких вже упродовж 20 років носить звання Народного (Народний аматорський оркестр народних інструментів). А вихованці школи постійно займають призові місця на всеукраїнських та міжнародних конкурсах.

Музична школа № 5 м.Житомира була відкрита у вересні 1977 року. 40 викладачів навчають музиці 350 учнів.

 

Цього ж дня керівництво міста офіційно привітали та представили колективу виконавчого комітету начальника управління культури міської ради – Ларису Харчук. Відповідно до розпорядження міського голови №757, з 9 грудня 2011 року на посаду начальника управління культури Житомирської міської ради призначено Харчук Ларису Петрівну, яка пройшла за конкурсом згідно зі штатним розписом.

Володимир Дебой побажав Ларисі Петрівні плідної праці та налагодженої роботи у колективі. Зі свого боку начальник управління культури запевнила, що прикладе всіх зусиль, аби виправдати покладені на неї сподівання, адже має великий досвід  у громадському житті та організації культурних загальноміських заходів.

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare