Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 477108
Прогноз погоди
«Миколайчики» для житомирських дітей
19 грудня 2011 року 15:24

550 дітей м. Житомира зустріли Святого Миколая сьогодні, 19 грудня, у залі Теле-радіокомпанії під час урочистого відкриття свята  Миколая-Чудотворця та початку зимових свят.

Творчо обдаровану молодь, дітей з особливими потребами, дітей із багатодітних сімей та дітей із соціально незахищених родин привітав цього дня і Житомирський міський голова Володимир Дебой. Керівник міста закликав малечу не перейматися, якщо сьогодні хтось не знайшов під подушкою «миколайчика».  Адже по закінченні урочистої частини кожен із присутніх отримає солодкий подаруночок.

Володимир Дебой побажав дітям добра, здоров’я, радощів та здійснення усіх мрій, а також подякував батькам, які сьогодні привели своїх дітей на казкове свято «Миколайчики».

А свято, дійсно, казкове: яскраву українську в автентичному стилі казку про Святого Миколая підготували гостям вихованці недільної школи Свято-Михайлівської церкви. Такий подарунок від дитини до дитини особливо вразив житомирську малечу. По закінченні святкового дійства кожен із дітей отримав від Святого Миколая солодкий подаруночок.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare