Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 74
візитів сьогодні: 5551
візитів всього: 475785
Прогноз погоди
У Житомирі розпочато цикл зимових свят
16 грудня 2011 року 20:07

 

Благодійними заходами для дітей розпочався цикл зимових свят у Житомирі. 16 грудня 2011 року в РК «Королівська бочка» маленькі житомиряни, а саме – діти з інвалідністю, першими завітали на Свято для дітей від Святого Миколая.

«Наша першочергова місія – достукатись до серця кожної дитини, особливо тих, хто потребує допомоги. Безумовно, святковими вітаннями та подарунками ми намагатимемося охопити якомога більше дітей міста. Адже щодня відвідуватимемо школи, дитячі садочки та дитячі будинки Житомира», – зазначив Житомирський міський голова Володимир Дебой. Тому сьогодні розпочали вітати насамперед  дітей, які не мають можливості навчатися в школі, відвідувати культурно-розважальні заходи, оскільки фізичні обмеження в багатьох випадках є непереборною перешкодою.

Цього дня для 35 дітей 6-14 років та їх мам було накрито святковий стіл, підготовлено культурно-розважальну програму за участю шоу-театру «КЛЕМ», Центру творчості дітей та молоді, Міського культурно-спортивного центру, Міського палацу культури, вокального ансамблю «Камертон».

Привітали маленьких житомирян напередодні свята і Житомирський міський голова Володимир Дебой, секретар міської ради Наталія Леонченко та головний лікар МБФ «Місія в Україну» Олександра Башек.

«Дорогі діти, зростайте здоровими, добрими і щасливими – батькам на радість!  Нехай Святий Миколай завжди оберігає вас, освятить найкращими людськими чеснотами і благословить на добрі справи. Сердечно бажаю вам здоров’я, благополуччя, щасливої долі. Нехай Святий Миколай завітає до кожної домівки і сповнить радістю серця всіх вас», – побажав Володимир Дебой дітям.

По закінченню святкової культурно-розважальної програми діти отримали солодкі подарунки від Святого Миколая, іграшки та настільні розвиваючі ігри від БМФ «Місія в Україну», а також спортивні форми від управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.

Благодійний захід проведено за ініціативи ЖОГО «Поліський регіональний бізнес-центр ділового партнерства», очолюваний Світланою Жаворонковою та підтримки Житомирського міського голови Володимира Дебоя, секретаря міської ради Наталії Леонченко, управлінь освіти, культури, сім"ї, молоді та спорту міської ради. Меценатами та спонсорами свята виступили депутати обласної, міської та районної рад, приватні підприємці міста Житомира.

 

  

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове