Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477048
Прогноз погоди
В Житомирі відкрито меморіальний пам’ятник героям Чорнобиля
13 грудня 2011 року 21:10

 

Відкриття пам’ятного обеліску на честь працівників внутрішніх справ – жертв та ліквідаторів аварії на ЧАЕС відбулося сьогодні, 13 грудня, за участю голови облдержадміністрації Сергія Рижука, голови обласної ради Йосипа Запаловського, Житомирського міського голови Володимира Дебоя, начальника управління МВС в Житомирській області, генерал-майора міліції Юрія Івакіна та вдови померлого ліквідатора наслідків аварії на ЧАЕС Тамари Соколової.

«Цей пам’ятник – вияв не тільки шани, а й пам’яті, запорука виховання нинішнього особового складу працівників міліції. Від імені міської громади щиро дякую вам за збереження та примноження традицій, за вшанування пам’яті своїх побратимів», – звернувся міський голова Володимир Дебой до присутніх працівників органів внутрішніх справ.

На відкриття пам’ятника героям Чорнобиля та покладання квітів до обеліску  завітали також представники духовенства та громадськість міста.

Декілька місяців тому на поблизу управління внутрішніх справ на Старому бульварі 5/37 був закладений перший камінь до меморіального пам’ятника працівникам органів внутрішніх справ – жертвам Чорнобиля. Сьогодні він став реальністю. Споруджений за проектом художника – дизайнера Валентина Войтенка він став символом поваги і шани до усіх працівників органів внутрішніх справ, які віддали своє життя заради майбутнього.

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare