Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481518
Прогноз погоди
Міський голова відвідав ЦМЛ №2
13 грудня 2011 року 20:39

Сьогодні, 13 грудня, Житомирський міський голова Володимир Дебой зустрівся із колективом Центральної міської лікарні №2. Керівник міста розповів медичним працівникам про реальний стан справ у місті, про те, що дійсно зроблено, що залишається проблемним і якими будуть пріоритети на наступний рік.

Що ж стосується медичної галузі, то як повідомив Володимир Дебой, цьогоріч крім будівництва корпусу інфекційного відділення дитячої міської лікарні, активно проводився ремонт медичних закладів міста. Зокрема, із міського бюджету виділено 305 тис.грн. на проведення ремонту ЦМЛ № 2, 130 тис. грн. – на ремонт покрівель ЦМЛ № 1; 203,9 тис.грн. – на проведення ремонту харчоблоку дитячої міської лікарні. Крім того, рішенням сесії міської ради від 7 грудня 2011 року виділено ще понад 234 тис.грн. на інвентар та укомплектування для новозбудованого корпусу інфекційного відділення дитячої лікарні.

Під час робочого візиту міський голова Володимир Дебой також оглянув стан лікарні після проведеного ремонту та відповів на запитання працівників закладу.

«За сприяння міського голови ми відремонтували дахи інфекційного відділення, хірургічного корпусу, даху поліклініки, гаражу, а також відновили вигляд входу в поліклініку та провели ремонт актової зали», – зазначив головний лікар комунальної установи Центральна міська лікарня №2 Віктор Павлусенко, а також наголосив на необхідності продовження проведення зустрічей керівництва міста із трудовими колективами. Адже це забезпечує не лише підвищення рівня поінформованості житомирян щодо справ у місті, а й дозволяє працівникам безпосередньо звернутися до міського голови. Таким чином забезпечуватиметься зворотній зв'язок влади і громади – упевнені в лікарні.

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare