Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 477263
Прогноз погоди
Х Міжнародний турнір з баскетболу серед ветеранів імені С.П. Корольова
12 грудня 2011 року 19:41

 

За підтримки Житомирського міського голови Дебоя Володимира 9-11 грудня в спортивному комплексі Житомирського автодорожнього коледжу відбувся Х Міжнародний турнір з баскетболу серед ветеранів імені С.П. Корольова, в якому взяли участь команди з Житомира, Луцька, Києва, Дружківки (Донецька обл.), Кишинева (Молдова), Бреста та Мінська (республіка Білорусь). Головним суддею змагань був призначений суддя національної категорії Хошаба Ігор Юрійович.

У віковій групі 40+ переможцями стала баскетбольна команда м. Києва, яку очолював Заслужений тренер України Андрій Підковиров. Друге місце посіли житомиряни, третє місце посіла команда з м. Луцька.

У віковій групі 50+ господарі турніру (граючий тренер Стебновський Сергій) нікому не залишили шансів на перемогу й залишили в дома почесний Кубок переможців Х Міжнародного турніру з баскетболу серед ветеранів імені С.П. Корольова. Друге місце виборола команда зі сонячної Молдови, а третє місце залишили за собою мінчани.

Кращим гравцем турніру організаційний комітет змагань обрав Савченка Віктора гравця команди ветеранів м. Луцька.

 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare