Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 48
візитів сьогодні: 5539
візитів всього: 477159
Прогноз погоди
Нагородження переможців V міського конкурсу «Волонтер року»
8 грудня 2011 року 14:18

 

 

8 грудня 2011 року в прес-центрі міської ради відбулось нагородження переможців V міського конкурсу «Волонтер року». Заступник міського голови Олександр Бочковський та директор Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Юрченко вручили подяки міського голови найактивнішим волонтерам Житомира.

Переможцями конкурсу стали волонтери міського товариства Червоного Хреста, серед громадських організацій - «АСЕТ», «Все робимо самі», «Перспектива», вищих навчальних закладів міста - Житомирський національний агроекологічний університет, інститут медсестринства, інститут бізнесу і технологій, Житомирський військовий інститут імені С.П. Корольова, а також волонтери Житомирських шкіл №7, №17, №22, №27, №28 та ліцеїв №2, №3 та №25.

Олександр Бочковський подякував волонтерам міста за активну життєву позицію та посильну допомогу у вирішенні багатьох питань соціальної сфери міста:

«Ви здійснюєте велику роботу, приносячи людям, які потребують допомоги та уваги, свою щирість, любов та доброту. Адже лише коли людина віддає частину своєї праці, вона розуміє справжню її цінність».

Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді перед новорічними святами планує провести акцію «Тиждень благодійності». З 19 по 28 грудня на майдані імені С.П. Корольова буде встановлено намет в який житомиряни матимуть змогу принести різні подарунки, солодощі, ігри та іграшки, гроші для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

        

Управління по зв’язках з громадськістю 

 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare