Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5532
візитів всього: 482232
Прогноз погоди
Вогник з нагоди Міжнародного дня інвалідів
2 грудня 2011 року 11:40

Протягом цілого тижня людям з обмеженими фіізичними можливостями свою шану та подяку виражали державні, виконавчі органи влади та депутати.Влаштовані святкові концерти, на яких відзначали людей з особливими потребами за заслуги, за активну громадянську позицію, за суспільну діяльність та за те, що не втратили віри в людей і продовжують збагачувати життя громади своїми унікальними талантами.

Так, напередодні Міжнародного дня інвалідів, 1 грудня 2011 року, на вогник, присвячений цьому дню, запросила депутат міської ради В.Л. Позняк людей з інвалідністю. Тут, у родинній теплій атмосфері, люди з обмеженими фізичними можливостями разом з депутатами міської та районної рад відзначали цей день. До уваги вдячних слухачів були представлені пісні різних аматорських колективів і чуттєві вірші власного авторства самих людей з інвалідністю, а також на святковому обіді виступив естрадно-вокальний колектив "Черемшина".

Вперше у такому неофіційному спілкуванні люди з особливими потребами ділилися з пердставниками влади не тільки проблемами і труднощами, а й успіхами і досягненнями, адже головне - це людські почуття і спілкування то ж люди з інвалідністю повинні почувати себе рівними серед рівних.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare