Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 479552
Прогноз погоди
Ліцей №25 отримав інтерактивну дошку
2 грудня 2011 року 16:18

 

2 грудня 2011 року в актовому залі ліцею № 25 відбулася прес-конференція за підсумками соціального проекту «ЕКО-маркет – школам!». Переможцем проекту в Житомирі став ліцей № 25, який отримав у подарунок інтерактивну дошку Elite Panaboard.

Заступник міського голови Олександр Бочковський та начальник управління освіти міської ради Валентин Арендарчук привітали колектив викладачів та учнів з перемогою у цьому конкурсі.

За умовами проекту цього року у фонд соціальної ініціативи «ЕКО-маркет – школам!» перераховується кожні десять копійок від вартості кожного брендового пакету «ЕКО-маркет». Подарунки отримають школи, що набрали найбільше голосів покупців, які складаються із суми купівель: 1 витрачена в «ЕКО-маркет» гривня – це 1 бал покупця за школу.

Олександр Бочковський наголосив на важливості проведення таких акцій у Житомирі:

«Рекламувати свій бізнес можна по-різному – вивісити по місту білборди із рекламою, розмістити матеріали на радіо і телеканалах, але сьогодні, завдяки соціальному проекту «ЕКО-маркет – школам!», ми є свідками реклами бізнесу добрими справами».

Цей проект у Житомирі діє вже другій рік, минулого року переможцем стала школа №7, якій подарували комп’ютерний клас.

 

Управління по зв’язках з громадськістю.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare