Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5571
візитів всього: 491218
Прогноз погоди
"Музичний ринг-2011"
18 листопада 2011 року 11:15

 

Вчора, 17 листопада 2011 року, зі справжнім студентським розмахом та веселим настроєм відбулося щорічне молодіжне ток-шоу «Музичний ринг-2011», яке традиційно проходить в Міжнародний день студента.

Організаторами свята стали головне управління у справа сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради та об’єднання естрадного мистецтва «Шоу Сергія Вікторова».

Привітати учасників урочистостей з нагоди Міжнародного дня студента та відкриття «Музичного рингу -2011» прийшла Наталія Леонченко, секретар міської ради.

«Вже 70 років весь світ святкує Міжнародний день студента. Хоча події, пов’язані з цим днем, були трагічними, але студенти завжди готові кидати виклик несправедливості. У всі часи вони є найпрогресивнішою верствою населення, тому і дали поштовх для розмаху студентського руху. Від імені міського голови Володимира Дебоя, від депутатського корпусу, від виконавчих органів влади та від себе особисто бажаю вам міцного здоров’я, натхнення та наснаги навчатися, щоб пізнання світу відбувалось в тому обсязі, в якому ви забажаєте. Щоб життя було для вас відкритою книгою, яку ви із задоволенням будете читати. Зі святом!»

Для молоді, ще перед початком святкового концерту, був влаштованим соціальний ярмарок.

До уваги глядачів були представлені естрадні пісні, танці з чудовими постановками, виконавці яких щедро дарували свої таланти. Представники багатьох вищих навчальних закладів охоче взяли участь у конкурсі.

Наприкінці концерту всі глядачі мали змогу самостійно своїми оплесками визначити кращого молодіжного виконавця 2011 року.

 

 

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare