Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5573
візитів всього: 491333
Прогноз погоди
Відбулася фахова майстерня «Комунальна власність»
9 листопада 2011 року 17:35

 

8 листопада 2011 року відбулася фахова майстерня для членів Житомирського РВ АМУ на тему  «Комунальна власність». У заході взяли участь голови та секретарі міських рад малих міст Житомирщини, фахівці юридичних управлінь та відділів.

Перед початком роботи секретар Житомирської міської ради Леонченко Н.П. вручила представникам місцевих громад малих міст Житомирської області Овруча, Олевська, Баранівки, Радомишля та Коростишева сертифікати на отримання комп’ютерної техніки, придбаної в рамках проекту USAID «Діалог», який впроваджує Асоціація міст України. Одночасно з отриманням сертифікатів  була вручена комп’ютерна техніка.

У ході фахової майстерні були обговорені питання, надіслані раніше секретарям міських рад, на які вони отримали вичерпні відповіді. З роз’ясненнями та практичними порадами перед присутніми виступив керівник КП Житомирського обласного міжміського бюро технічної інвентаризації Житомирської обласної ради Сечін С.М.

Юридичну консультацію щодо питань  комунальної власності надав заступник начальника юридичного департаменту Житомирської міської ради Кукса С.А .

У ході фахової майстерні  модератор, заступник начальника Державної служби головного управління Державної служби в Житомирській області,  Бражевський Володимир Миколайович провів  практичне  заняття «Проблемні питання практичного застосування антикорупційного законодавства» . Він зупинився на основних аспектах, що стосуються виконання вимог законодавства  органами місцевого самоврядування. Після цього відбулася дискусія та обговорення .

Після завершення фахової майстерні в приміщенні виконавчої дирекції Житомирського  РВ АМУ, представники міських громад висловили подяку організаторам заходу і бажання  і в подальшому приймати участь в майстернях по іншим питанням для удосконалення  кваліфікації та досвіду практичної роботи 

 

Житомирське регіональне відділення Асоціації міст України



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare