Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5573
візитів всього: 491326
Прогноз погоди
Урочисте підведення підсумків змагань «Зірниці»
9 листопада 2011 року 16:00

 

9 листопада 2011 року біля підніжжя Монумента Слави відбулось урочисте нагородження переможців міського етапу Всеукраїнської військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця».

Привітати  переможців гри прийшли міський голова Житомира Володимир Дебой, заступник міського голови Олександр Бочковський, завідувачка науково-методичним центром Тетяна Мяновська, голова Житомирської обласної спілки ветеранів афганської війни Павло Ментов.

Незважаючи на пронизливий вітер та холод діти вишикувавшись  навколо Монумента Слави гордо тримаючи прапори своїх шкіл. Міський голова звернувся до учнів та вчителів зі словами подяки за активну участь у процесі відродження традицій патріотичного виховання: «Я переконаний, що участь кожного з вас у військово-патріотичній грі «Зірниця» стане міцним фундаментом для розвитку патріотизму в Україні, для становлення фізично здорового та морально стійкого молодого покоління житомирян».

Володимир Дебой вручив кубки та подяки переможцям змагань:

 

І місце – ЗОШ № 26

ІІ місце – ЗОШ № 27

ІІІ місце – міський ліцей при ЖДТУ

ІV місце – ЗОШ № 16

V місце – ЗОШ № 5

VІ місце – міський колегіум

 

Голова Житомирської обласної спілки ветеранів афганської війни Павло Ментов наголосив: «Відновлення «Зірниці» дасть можливість молоді набути тих умінь та навичок, які необхідні для проходження військової служби в армії».

Процес формування суспільства, де є налагоджений зв'язок поколінь, сповідуються демократичні цінності, де з дитинства привчають до праці, поваги до старших та любові до батьківщини потребує великих зусиль усіх жителів країни, ініціативності кожного громадянина, а головне праці. Відродження традицій патріотичного виховання – це перший крок на шляху до високої цілі.

Вітаємо з перемогою!

        

Управління по зв’язках з громадськістю

         



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare