Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5569
візитів всього: 489585
Прогноз погоди
Враження житомирян від Дня міста
13 вересня 2011 року 09:07

Однією із вдячних та небайдужих мешканців нашого міста є і завідуюча дитячого садочку № 71 Галина Корень.

Житомирянка дякує організаторам за гарно продуманий відпочинок. Як зазначила Галина Корень, цьогоріч день міста пройшов із користю як для дорослих, так і для дітей: «Мене вразило те, на скільки задоволені святкуванням Дня народження міста діти. Це вперше за останні роки мої діти із захопленням розповідали про святкові заходи, які проводилися у парку. Так, якщо раніше вся увага була зосереджена на розважальних заходах, які не несуть виховного значення, то цього разу місто потопало у виставках, квітах, дитячих конкурсах. Кожна вулиця, кожен святковий майданчик був оповитий національним патріотичним духом. Мене гордість сповнила за те, що тепер навіть діти помічають, як наше місто почало відроджуватись, видозмінюватись та  уквітчуватись. Нарешті Житомир зацвів!».

Патріотично, із дотриманням українських традицій, на думку Галини Корень, пройшли Свято хліба та Свято квітів. «Це те, що не залишить байдужим жодного житомирянина. Вишиті сорочки, символ міста – хлібина, національні пісні – саме це передає колорит нашого міста. Я впевнена, що на наступний рік Житомир буде ще більш уквітчаним, зеленим та красивим. А Свято хліба, безумовно, стане традиційним!», – із захопленням говорить житомирянка.

Галина Олексіївна висловила вдячність Житомирській міській раді, особисто міському голові Володимиру Дебою за гарно організоване свято. Найтепліші слова житомирянка висловлює за свято, проведене на мікрорайоні Малікова, депутату міської ради Валерію Онопрієнку. Це вперше працівники дошкільних навчальних закладів отримали відзнаки міської влади.

«Я впевнена, що на наше місто чекає хороше майбутнє. Сьогодні ж радію із того, що Житомир оживає, а люди відчувають позитивні зрушення. Дай Бог нам жити у мирі та добрі!», – говорить Галина Корень.

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare