Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 38
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 475844
Прогноз погоди
За минулу добу
13 квітня 2009 року 13:00
 За минулу добу –12 квітня - у міській службі 15-80 зареєстровано 10 скарг від жителів міста. 5 скарг вирішено одразу. Три заяви залишилися на контролі для подальшого вирішення. Про це повідомив начальник відділу по контролю експлуатації об’єктів інженерних інфраструктур та соцкульпобуту В.М.Гуцол. Минула доба відзначилась не стільки поривами на тепло- і водомережах, які часто траплялись у період їх інтенсивної експлуатації, скільки проблемними ситуаціями в інших галузях. Поступило повідомлення з буд.5 по проспекту Миру, що  на місці нещодавно посаджених дерев почалося будівництво автостоянки, на вул.Черняхівського автомобілем пошкоджено відбійник, порушення в роботі електрощитових зафіксовано у буд.96 по вул.Київській та у буд.5 по вул.Максютова. усі зявки будуть роглянуті найближчим часом.
За минулу добу – 2 квітня - бригадами Житомирської міської станції швидкої невідкладної медичної допомоги здійснено 218 виїздів. 57 осіб госпіталізовано в лікувально-профілактичні установи міста. Здійснено 36 викликів до дітей.
Зафіксовано отруєння чадним газом трьох осіб та наїзд на пішохода, якого було госпіталізовано.

У пологовому відділенні ЦМЛ №1
хлопчиків народили:
Мельниченко Катерина
Бізюк Олена
Дзядевич Віта
Дік Тетяна
Дівчаток народили:
Кучеренко Марина
Шуляковська Олена

Прес-служба Житомирської міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове