Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 483311
Прогноз погоди
Відбулося засідання Ради керівників підприємств та підприємців м. Житомира
26 серпня 2011 року 18:52

Чергове засідання Ради керівників підприємств та підприємців відбулося сьогодні, 26 серпня, за участю Житомирського міського голови Володимира Дебоя, заступників міського голови Петра Закусила, Миколи Боровця та під керівництвом голови Ради керівників підприємств Валерія Онопрієнка.

На порядку денному – обговорення змін у Податковому Кодексі України, ознайомлення із роботою КП «Реклама», розгляд матеріалів про можливість та доцільність організації в міській раді «Єдиного вікна», розгляд матеріалів про можливість розміщення на дошках оголошень комунальних підприємств інформації щодо діючих тарифів надання послуг, розгляд матеріалів про спрощення процедури надання дозволів на розміщення МАФів, розгляд матеріалів про можливість та процедуру залучення осіб, що знаходяться на обліку у міському центрі зайнятості для виконання громадських робіт по прибиранню та благоустрою рекреаційних зон м. Житомира.  

Під час засідання міський голова Володимир Дебой звернувся до керівників підприємств усіх форм власності з проханням відпустити батьків першокласників на свято 1 дзвінка, а також особисто взяти участь в урочистостях.

Наступні засідання Ради керівників підприємств та підприємців міста Житомира заступник міського голови Петро Закусило запропонував розпочинати зі звітів про виконання рекомендацій, прийнятих на попередньому засіданні.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare