Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5571
візитів всього: 491180
Прогноз погоди
«Супутник» працює – діти відпочивають!
22 липня 2011 року 16:55

Дитячий оздоровчий табір «Супутник» не зачиняється. Про це повідомив заступник міського голови Олександр Бочковський та провів для журналістів екскурсію по території табору.

Як стверджує Олександр Миколайович, про нинішню хорошу ситуацію в таборі говорить навіть статистика: «Перша зміна – 196 осіб, друга зміна – 205, третя зміна – 214. Думаю, цифри говорять самі про себе».

Що ж до якості води, то Олександр Бочковський повідомив, що на сьогоднішній день показники води абсолютно нормальні: «Зараз чекаємо офіційного висновку санстанції для підключення водопостачання із центрального водогону. Поки ж діти вживають і використовують якісну питну бутильовану воду, яка привозиться до табору в достатній кількості».

Нагадаємо, що як тільки стало відомо про сумнівний аналіз води, «Водоканал» провів хлорацію та очистку систем водовідведення до табору. Також за депутатські кошти було придбано ємкості для води та насоси для забезпечення водопостачання.

Про відпочинок дітей у таборі розповіла директор «Супутника» Любов Ковальчук. Так, щодня для дітей проводяться різноманітні спортивні, розважальні конкурси, естафети, ігри. Наприклад, сьогодні в «Супутнику» розпочинаються Малі олімпійські ігри. Сам табір забезпечено новим спортивним інвентарем. Тому дозвілля дітей повністю організоване.

Як зазначила директор закладу, на харчування також ніхто із дітей та батьків не скаржився, адже харчують відпочиваючих 6 разів на день з обов’язковим включенням до раціону свіжих овочів та фруктів. «Нарешті цьогоріч вирішено питання із харчуванням. Тепер продукти харчування завозяться тільки від виробників без фірм-посередників. Тому вони свіжі та якісні», – зазначає директор «Супутника» і гостинно запрошує всіх бажаючих на четверту зміну відпочинку, яка буде скороченою (для можливості підготовки дітей до нового навчального року) і триватиме з 10 по 27 серпня. Відповідно ж, зменшиться і вартість путівки.

Нагадаємо, що вчора, 21 липня, розпочалася третя зміна відпочинку. Сьогодні в «Супутнику» перебуває 214 дітей, серед яких –школярі не лише із м. Житомира та області, а й гості з Києва.

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare