Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5575
візитів всього: 491533
Прогноз погоди
Друге засідання Ради керівників підприємств і підприємців
20 липня 2011 року 17:03

19 липня 2011 року відбулося чергове засідання президії Ради керівників підприємств та підприємців м. Житомира, під час якого були розглянуті наступні питання:

1.     Генеральний план міста і вплив його відсутності на розвиток підприємств.

2.     Проблеми врегулювання земельних відносин при перереєстрації підприємств.

3.     Благоустрій міста та проблеми при відшкодуванні порушення благоустрою при будівництві МАФів.

Із даних питань на засіданні виступили: Борис Т.О., начальник управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища; Лалименко Є.В., заступник начальника управління регулювання земельних відносин; Степаницька Т.В., заступник директора КП «Іспекція з благоустрою м. Житомира».

На засіданні були присутні 18 членів Ради президії, голова Ради керівників підприємств та підприємців м. Житомира та почесний член Ради міський голова Володимир Дебой.

Володимир Дебой запевнив, що налаштований сприяти розвитку бізнесу в м. Житомирі. Також він зазначив, що завдяки роботі з Радою керівників підприємств та підприємців налагоджена тісна співпраця підприємців з міською радою. «Я сподіваюся, що нам вдасться через раду керівників, через роботу безпосередньо з підприємствами сприяти активному розвиткові бізнесу» – сказав міський голова.

В свою чергу на засіданні Ради були винесені пропозиції щодо відкриття «Єдиного вікна» для спрощення процедури видачі дозволів, до генерального плану, оприлюднення роз’яснення оподаткування земельних ділянок, обговорення питання про стихійний ринок по вул. Московській; встановлення контейнерів для сміття в місцях масового купання.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare