Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5571
візитів всього: 491223
Прогноз погоди
Відбулася зустріч міського голови із керівництвом БФ "Місія в Україну"
12 липня 2011 року 14:37

Вчора, 11 липня, відбулася зустріч міського голови Володимира Дебоя із керівництвом благодійного фонду «Місія в Україну» щодо визначення напрямків подальшої діяльності.

Під час зустрічі міський голова Володимир Дебой, заступник міського голови Олександр Бочковський разом із головою правління благодійного фонду Кеном Неєм та президентом фонду Воландом Лоутоном обговорили питання подальшої співпраці та перспективи розширення діяльності фонду в Житомирі.

Міжнародний благодійний фонд «Місія в Україну» розпочав свою діяльність у 1998 році. Працює за 2 напрямками: робота з дітьми-інвалідами та допомога жінкам у зв’язку з небажаною вагітністю. Фонд надає фінансову, консультаційну та психологічну підтримку жінкам та дітям, здійснює просвітницьку роботу серед молоді по попередженню ранньої вагітності, займається реабілітацією дітей з інвалідністю та працює з їх мамами. «Місія в Україну» також забезпечує відпочинок дітей у літній період.

У 2004 році Фонд придбав у хлібзаводу у приватну власність територію складів, яка знаходиться поруч. За цей час на цій території створено реабілітаційні кабінети, ігрові кімнати, лабораторію, упорядковано внутрішній дворик для реабілітації дітей і відпочинку.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare