Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5569
візитів всього: 490220
Прогноз погоди
Володимир Дебой: "Житомир займає перше місце в області за темпами іноземних інвестицій"
11 червня 2011 року 12:28

 

Перший інвестиційний форум "Звягельщина інвестиційна", який проходив учора, 10 червня,  в Новоград-Волинському під патронатом голови Верховної Ради України Володимира Литвина, зібрав на зустріч та переговори керівників усієї Житомирської області (міських голів, голів районних рад та адміністрацій).

 

Як зазначив Володимир Литвин, Житомирський регіон має унікальні можливості у плані залучення інвестицій, у тому числі іноземних, адже є привабливим економічно, має прекрасні кадрові ресурси і потенціал.

 

Присутній на форумі Житомирський міський голова Володимир Дебой повідомив: "Сьогодні ми побачили дуже потужну інвестиційну пропозицію. І, безумовно, як міський голова, я роблю висновки щодо можливості проведення інвестиційного форму і в нашому місті. Я впевнений, що Житомир, як столиця області, буде попереду в плані залучення інвестицій та розвитку економіки". Як зазначив Володимир Михайлович, на разі Житомир займає перше місце в області по обсягу прямих інвестиційних пропозицій, число яких за останній квартал зросло на 25%. Сьогодні ж у місті діє 135 підприємств, в які укладено іноземні інвестиції.

 

Володимир Дебой побажав успіху міському голові Новоград-Волинського Володимиру Загривому, який цього дня презентував присутнім гостям та інвесторам, серед яких був і голова ради НБУ Петро Порошенко, 52 комерційні пропозиції міста: промислові об’єкти, лікувальні, оздоровчі та навчальні установи, готельно-розважальні комплекси.

 

 

Управління по зв’язках з громадскістю

                                                                                                    

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare