Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 44
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464678
Прогноз погоди
Відбулася прес-конференція міського голови з питань організації та проведення весняної толоки у м.Житомирі
1 квітня 2009 року 11:28
Шановні житомиряни!

Початок весни традиційно знаменується в українських містах благоустроєм, прибиранням дворів та вулиць, підготовкою до Великодня. Всім нам хочеться жити в чистому і охайному місті, чистота і порядок є запорукою хорошого настрою та відчуття зручності.

23 березня 2009 року міським головою підписано розпорядження “Про весняну загальноміську толоку з благоустрою, озеленення та санітарного прибирання міста“, яка буде проводитись з 30 березня по 30 квітня. Згідно з цим розпорядженням створено міський штаб з організації і координації робіт по проведенню загальноміської толоки. Завдання членів штабу полягає в тому, щоб підпорядковані їм структури та об’єкти були вчасно прибрані. Зокрема, Управління житлового господарства, ЖБК, ОСББ приводять у належний стан свої житлові будинки, упорядковують прибудинкові території та сміттєзбірні майданчики, проводять часткове кронування дерев та кущів, висаджують дерева та кущі.

Управління культури, освіти, охорони здоров’я, сім’ї, молоді та спорту та ін. організовують та забезпечують прибирання підпорядкованих їм об’єктів – шкіл, закладів охорони здоров’я, палацу культури, бібліотек, гаражних кооперативів, стоянок, об’єктів торгівлі, підприємств та ін.

11 квітня 2009 року заплановано загальноміський суботник з наведення санітарного порядку, прибирання парків, скверів, лісопаркових зон, проведення акції “Посади дерево і збережи його”.

Житомирська міська влада звертається і закликає політичні, громадські організації, представників засобів масової інформації, шкільні та вузівські колективи взяти участь у впорядкуванні парків та скверів, берегів річок та водойм, місць відпочинку жителів міста, територій біля пам’ятників і пам’ятних знаків, дитячих і спортивних майданчиків.

Управління комунального господарства відкриває “гарячу лінію” за тел. 37-44-74 (відповідальний заступник начальника управління – Шевчук Віталій Андрійович), де ви можете одержати інформацію щодо проведення толоки та визначитись із територією для прибирання.

Звертаємось також до всіх мешканців м. Житомира взяти участь у впорядкуванні власних садиб, прилеглих до них територій та укласти угоди з комунальними підприємствами на вивезення твердих побутових відходів.

Шановні житомиряни! Зробімо все, аби краєвиди нашого міста тішили око і веселили душу, аби і наші нащадки могли насолоджуватись неповторною красою та унікальністю рідного краю. Кожен з нас повинен зробити свій посильний внесок у спільну справу з благоустрою!


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове