Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5578
візитів всього: 490662
Прогноз погоди
Володимир Дебой привітав учнів та випускників шкіл
27 травня 2011 року 11:51

Сьогодні, 27 травня, усі школярі та випускники загальноосвітніх закладів м. Житомира відзначають знаковий для себе день – Останній дзвінок.

 

Житомирський міський голова Володимир Дебой разом із радником міського голови Тамарою Олійник, начальником управління освіти Валентином Арендарчуком та депутатами міської ради Миколою Романюком і Олександром Борщівським завітали цього дня до ЗОШ №6, щоб привітати вихованців школи із закінченням навчального року.

 

«Цього року останній дзвінок специфічний, адже не так багато випускників – лише 300 учнів закінчують 11 класи. Але приємно спостерігати, що сьогодні ми маємо багато учнів молодших класів, які у святкових формах стоять у перших рядах та співають гімн України, для яких пройшов ще один рік навчання. Тож бажаю вам гарних канікул, хорошого відпочинку та нових сил на наступний навчальний рік!», – зазначив міський голова Володимир Дебой. 

 

Як повідомив мер Житомира, сьогодні заступники міського голови по різних школах міста вітають вчителів, учнів та їх батьків. Так, школярів та випускників СЗШ №33 привітала секретар міської ради Наталія Леонченко, учнів СЗШ № 2 та СЗШ №8 – заступник міського голови Олександр Бочковський.

 

Нагадаємо, що як і повідомляв раніше міський голова, у Житомирі впроваджено програму  встановлення у школах пластикових вікон, здійснення утеплення та поточних ремонтів за рахунок співфінансування із міського бюджету. До цього ж всі роботи з підготовки навчальних закладів міста здійснювалися лише за кошти батьків. Так, міська влада розуміє проблеми підготовки шкіл до нового навчального року. Тому цього року додатково було виділено 400 тис. грн. на ремонт загальноосвітніх навчальних закладів міста. Ці кошти в першу чергу розподілятимуться між тими школами, де є співфінансування від батьківського комітету, який і здійснюватиме контроль за цільовим використанням виділених коштів. Про це повідомив Володимир Дебой, а також додав: «Це тільки перша ластівка допомоги батьківським комітетам на підготовку шкіл до навчального року та комфортабельного навчання їх дітей. Я вважаю, що в майбутньому саме така співпраця міської влади із батьківським комітетом стане запорукою безперебійного функціонування навчальних закладів міста».

 

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare