Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 44
візитів сьогодні: 5515
візитів всього: 464530
Прогноз погоди
Захистимо своє майбутнє!
29 квітня 2011 року 18:26
Під таким гаслом 29 квітня 2011року відбулася зустріч випускників Житомирської загальноосвітньої школи для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з представниками органів місцевого самоврядування.

У цьому році школу закінчують 35 дітей, і від того наскільки вони будуть обізнані зі своїми правами, обов’язками, залежить їх життєвий вибір. Тому до участі у засіданні Круглого столу долучилися працівники міського та обласного центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, начальник відділу обліку та розподілу жилої площі Житомирської міської ради, представник Міського центру зайнятості, психолог.

Випускники отримали корисну для себе інформацію щодо профорієнтації, працевлаштування, вирішення житлових проблем. Особливу цікавість вихованців викликали просвітницькі матеріали, подаровані гостями, зокрема профорієнтаційні збірники, інформаційні листівки про соціальні заклади, що діють у межах міста, роздатковий матеріал щодо профілактики негативних явищ.

Хай доля буде прихильною до вас, дорогі випускники!

Міський центр соціальних служб
для сім’ї, дітей та молоді


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове