Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5548
візитів всього: 476731
Прогноз погоди
Кладовища Житомира готові до поминальних днів
28 квітня 2011 року 16:30
На міських кладовищах до поминальних днів проводиться очищення ділянок від сміття, сухостою та проводиться відновлення асфальтового покриття на в'їздах до кладовищ.

Напередодні поминальних днів проводяться заходи по впорядкуванню території міських кладовищ.

Директор комунального підприємства «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Василь Ганченко повідомив, що на всіх міських кладовищах проводиться очищення ділянок від сміття та сухостою. Так, сьогодні, 28 квітня 2011 року на Корбутівському кладовищі працює 9 одиниць техніки та 22 працівники спецкомбінату. Всього для прибирання міських кладовищ задіяно 82 працівники та 15 одиниць техніки.

“Крім цього розчищено додатково 2 стоянки для автомобілів. Це додаткові 150-200 парковочних місць для індивідуального транспорту. Є стоянка і для транспорту інвалідів”, - зазначив керівник спецкомбінату.

В.Ганченко також поінформував, що працівники спецкомбінату працюють за ущільненим графіком, оскільки мешканці міста активно прибирають надмогильні споруди рідних та близьких і збільшується кількість сміття, яке треба прибрати та вивезти. Так, напередодні поминальних днів працівники спецкомбінату прибирають кладовища до 20.00 год., а у неділю — сміття вивозитиметься з 5 години ранку.

Заступник начальника управління комунального господарства міської ради Віталій Шевчук зазначив, що проводиться ямковий ремонт доріг, які ведуть до кладовищ. Так, першими почали ремонтувати Західне шосе, вул. Черняховського, Клосовського, Короленка.

Також В.Шевчук нагадав, що традиційно у день поминання, 1 травня 2011 року, рух автотранспорту на міське кладовище «Корбутівка» буде організовано в односторонньому напрямку. Так, в'їзд до кладовища здійснюватиметься з боку вул. Черняховського, а виїзд — по вул. Сосновій та Короленка.

На цей день для перевезення громадян на міське кладовище «Корбутівка» будуть задіяні тролейбуси маршрутів №5 «Майдан Перемоги – Гідропарк», №9 «вул. Космонавтів – Гідропарк», №15 «Вокзал – Гідропарк», а від майдану Перемоги, Богунії, залізничного вокзалу – автобуси.

Безпосередньо у Поминальні дні на кладовищі чергуватиме машина «швидкої допомоги», патрулювання організовують і правоохоронні органи.


Напередодні поминальних днів працівники спецкомбінату працюють в ущільненому графіку, задіяна спецтехніка

Влаштовано додатково 2 стоянки для індивідуального транспорту


Управління по зв'язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare