Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 45
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 482118
Прогноз погоди
За матеріалами інтеренет-видань. Слово депутата
19 квітня 2011 року 13:39
 14 квітня 2011 року відбулося засідання четвертої сесії четвертого скликання. Серед низки розглянутих питань найбільше зацікавлення викликало питання щодо створення тимчасової контрольної комісії з представників депутатських фракцій міської ради для здійснення контролю за використанням коштів на проведення ремонтних робіт.

            Після закінчення сесії та прийнятих на ній рішень, окремі питання набули певної недостовірної інтерпретації з боку політичної сили «Фронт змін». Виходячи зі змісту публікації в інтернет-виданні «Житомирінфо» саме за ініціативою «Фронту змін» було створено вищезазначену контрольну комісію.

            Як повідомив депутат міської ради, голова постійної комісії з питань бюджету, комунальної власності та залучення інвестицій В.К. Кучик це не відповідає дійсності. За його словами, на засіданні постійної комісії 11 квітня 2011 року при розгляді питання «Про затвердження Програми підтримки об’єктів комунальної власності міста Житомира на 2011 рік» він запропонував провести аналіз проектно-кошторисної документації на ремонт адмінприміщень міської ради, визначивши точний обсяг ремонтно-будівельних робіт та їх цінову вартість та створити тимчасову контрольну комісію.

До складу комісії мають входити представники усіх депутатських фракцій міської ради і її основним завданням має стати здійснення контролю за використанням коштів на проведення ремонтних робіт.

Пропозиції, висловлені на постійній комісії були підтримані міським головою Володимиром Дебоєм і внесені на розгляд Погоджувальної ради всіх депутатських фракцій 13 квітня.

Якщо ми прагнемо жити у суспільстві за нормами моралі, слід, принаймні, дотримуватися правдивості та відповідальності за свої слова. Це стосується кожного громадянина, і перш за все, представників політичних сил та депутатів






Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare