Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 45
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464544
Прогноз погоди
Відбулася прес-конференція міського голови
18 квітня 2011 року 09:01
 Міський голова зазначив, що основне завдання весняної кампанії прибирання виконано – місто набуло чистого та охайного вигляду. Особливістю цьогорічної санітарної очистки міста стало масове долучення громади до цього процесу. В період з 25.03 по 16.04 2011 р. у наведенні порядку взяло участь близько 30 тис. житомирян, а на загальноміський суботник вийшло 20 тисяч мешканців міста. Загалом прибрано 384 га території міста та вивезено близько 3,5 тис. куб. м сміття, висаджено 3,5 тис. дерев та кущів.

            Участь у прибиранні взяли підприємства всіх форм власності, організації, заклади торгівлі, банківські установи, вищі навчальні заклади, школи лікарні, КВЖРЕПи, комунальні підприємства, структури органів обласної та міської влади, військові, громадські та релігійні організації.

Враховуючи виконані обєми та кількість задіяних людей кращими можна назвати:

Серед вузів – педагогічний та студентський колектив Житомирського національного агроекологічного університету;

серед громадських організацій - «Співтворчість», які прибирали територію в міському парку культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна за мостом, польські національні товариства та громадські організації, (польське кладовище), молодіжні релігійні, громадські організації та волонтери (вул. Максютова),

серед галузей міста – управління охорони здоровя із підпорядкованими структурами; управління та заклади культури, сфера торгівлі та інші;

обласні структури: КРУ, управління екології з інспекцією, управління промисловості ОДА, управління молоді та спорту ОДА та інші.

 
Головним завданням весняного благоустрою є не тільки наведення порядку у місті впродовж місяця, до свят, а закріплення території за колективами організацій, підприємств, закладів різних форм власності з метою підтримання в них чистоти постійно.

Наведення чистоти у місті ще триває. Цього тижня прибиратимуть громадські організації, КВЖРЕПи, приватний сектор та всі житомиряни, готуючись до Великодня.

Управління по звязках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове