Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464661
Прогноз погоди
Зробимо місто чистим!
15 квітня 2011 року 16:58

Роботи по прибиранню та наведенню санітарного порядку в Житомирі продовжуються.

Сьогодні, 15 квітня працівники головного управління ЖКГ,  бюро технічної інвентаризації, учбово-курсовий комбінату ЖКГ Житомирської області, Житомиррембуду та аварійно-рятувальної служби вийшли на вул. Черняхівського, щоб надати гарного вигляду території навколо пам’ятника літака.

Близько 100 осіб зібралося, щоб очистити таку привабливу для любителів відпочинку на природі територію: підбілювали дерева, зрізували сухостій та аварійні самосіви, прочищували хащі та, звичайно ж, звільняли ділянку від сміття (якого вдалося зібрати майже 6 вантажівок).

Також сьогодні розпочалося прибирання території Польського кладовища. Працівники ритуальної служби тут зрізували аварійні та сухі дерева, небайдужі житомиряни та представники громадських організацій прибирали територію від сміття й унормовували могилки.

Житомирська міська рада та її виконавчий комітет дякує всім, хто долучається до загальноміського прибирання. Позитивним сьогодні є той факт, що житомиряни почали більш активно брати участь у забезпеченні чистоти міста, прилеглих до своїх будинків територій, а також  парків та скверів.

Нагадуємо, що завтра, 16 квітня у Житомирі проводиться загальноміське прибирання. Запрошуємо всіх мешканців міста долучитися до масштабної акції. Не будь осторонь – зроби своє місто чистим!

 



Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове