Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 47
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477025
Прогноз погоди
Вітаємо з 85-річчям!
14 квітня 2011 року 18:20
Доброю традицією керівництва міста та виконавчого комітету Житомирської міської ради стало вітання кожного ветерана Житомира з ювілейною датою.

Сьогодні, 14 квітня, виповнилося 85 років Савкину Олексію Кириловичу – ветерану Великої вітчизняної війни. Із ювілеєм іменинника привітав заступник міського голови Олександр Бочковський: «Від імені міського голови Володимира Дебоя та виконавчого комітету Житомирської міської ради висловлюю Вам вдячність за достойне життя, за принципи честі та совісті, пронесені Вами через усі прожиті роки. Адже Ви, жива слава нашої держави, передаєте свій досвід та знання підростаючому поколінню. Тому для мене велика честь – вітати з ювілеєм людину, яка своєю відвагою заробила стільки медалей та орденів. Щастя Вам, здоров’я та довгих літ!».

Савкин Олексій Кирилович нагороджений 4-ма орденами вітчизняної війни, Червоної зірки, За службу Батьківщині, Богдана Хмельницького і 26 медалями. Після звільнення з лав радянської армії відразу включився у ветеранську роботу. Олексій Кирилович і нині є членом ради організації 8-ої Танкової Армії.

Разом із дружиною Надією Федорівною виховали двох синів.




 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare