Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 57
візитів сьогодні: 5517
візитів всього: 464615
Прогноз погоди
Запрошуємо житомирян на загальноміське прибирання!
13 квітня 2011 року 17:34
У Житомирі активно проходить прибирання міста від сміття навіть у несприятливу дощову погоду. Всі свідомі громадяни виходять прибирати результати  банальної людської невихованості, залишки опалого восени листя та гілля, пісок на проїзних частинах. Крім того в Житомирі здійснюється обрізування гілок дерев, підбілювання та підкрашування об’єктів, які цього потребують.

Сьогодні, 13 квітня проводилися вказані вище роботи по вул. Черняхівського (район Гідропарку), вул. Шелушкова та на Замковій горі.

7 вантажівок – саме стільки сміття вдалося зібрати працівникам управління культури Житомирської міської ради, представникам музичних шкіл міста, бібліотек, палацу культури та робітникам КВЖРЕП №1, які очищували від бляшанок, пакетів, пляшок, листя та гілля територію Гідропарку. Так, майже 200 осіб вийшли сьогодні на прибирання даного об’єкту.

Не мало людей зголосились упорядкувати і Замкову гору. Близько 40 осіб – працівники обласного управління юстиції та департаменту власності Житомирської міської ради – упорядкували цю територію, зібравши 3 вантажівки сміття.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради, КП «Агентство з управління нерухомим майном» разом із робітниками КВЖРЕП №11 навели порядок навколо напівзруйнованої будівлі по вул. Шелушкова, яка фактично стала несанкціонованим звалищем відходів.

Прикрим залишається той факт, що громадськість пасивно реагує на заклики до прибирання міста. Натомість мало хто відмовляє собі у бажанні викинути пакетик чи обгортку прямо посеред вулиці.

Ми запитали працівників прилеглих підприємств, організацій, чому вони не унормовують території поблизу своїх приміщень. У відповідь отримали кількасекундне мовчання та дзвінок до керівника. Виявляється, більшість все ж таки збираються виходити на прибирання, але … на наступному тижні і … на ті, території, які вже сьогодні очистили.

Житомирська міська рада та її виконавчий комітет вкотре звертаються до населення міста з проханням долучатися до загальноміського прибирання більш активно і менш активно намагатися смітити по вулицях. І не навпаки! Адже Житомир – це обличчя його мешканців.

Прибирання по вул. Черняхівського







Прибирання на Замковій горі





Прибирання по вул. Шелушкова



 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове