Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 38
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464538
Прогноз погоди
У Житомирі проходять тренування для допризовної молоді
13 квітня 2011 року 16:22
13 квітня на базі військової частини А0281 розпочалася Міська спартакіада серед допризовної молоді.

У змаганнях зі стрільби, плавання, підтягування, бігу  на 100 метрів та кидання гранати цього року візьмуть участь 120 допризовників.

На урочисте відкриття змагань завітали заступник міського голови Олександр Бочковський, начальник управління у справах сім’ї, молоді і спорту Житомирської міської ради Олена Сарно, начальник фізичної підготовки і спорту 8 армійського корпусу підполковник Ігор Щербина, голова Житомирської міської організації «Товариства сприяння оборони України» Юрій Шкорицький.

Олександр Бочковський звернувся до учасників змагань-допризовників: «Цього дня ви маєте нагоду позмагатися, перевірити свої сили, відчути себе військовими. Вже сьогодні ви маєте готувати себе до служби у Збройних силах України. Нині у Житомирі із 6 тис. призовників до служби призивають тільки 169 осіб. Тому служать сьогодні кращі із кращих. Бажаю вам перемог! Поважайте один одного і готуйтеся служити Батьківщині!».

Нагадаємо, що спартакіади серед допризовної молоді проходять у Житомирі щорічно. Однак усі попередні змагання відбувалися у спорткомплексах навчальних закладів міста. Цьогоріч  умови їх проведення зробили більш реалістичними та суворішими – на базі військової частини для того, щоб молодь мала змогу відчути себе у ролі військових Збройних сил України.

 «Цього року ми поставили завдання: максимально підготувати нашу молодь до проходження військової служби. Адже ці змагання дають змогу молодій людині реально оцінити своє здоров’я, загартувати організм для нормального перебування у військових частинах і, звичайно, навчити плавати», – повідомила начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Олена Сарно.





 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове