Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 49
візитів сьогодні: 5547
візитів всього: 479397
Прогноз погоди
У Житомирі буде змінено систему надання соціальної допомоги
7 квітня 2011 року 15:06
Управління соціального захисту населення разом з громадськими організаціями інвалідів, районними у місті радами мають внести пропозиції щодо вдосконалення системи надання соціальних послуг. Таке рішення прийняте сьогодні, 7 квітня 2011 року, на засіданні виконкому міської ради.

“Ми маємо опрацювати всі зауваження, визнати помилки та знайти шляхи їх вирішення. Треба змінити Положення про надання допомоги, і кожен, хто дійсно потребує матеріальної, соціальної допомоги — має її отримати”, - зазначив міський голова Володимир Дебой.

Також В.Дебой зауважив, що така допомога має бути системною та об'єктивною. Тому треба створити єдину базу даних одержувачів усіх видів соціальної підтримки, врахувати усі пропозиції від громадських організацій ветеранів та інвалідів щодо покращення діяльності управління соціального захисту населення.

Під час обговорення питання “Про роботу управління праці та соціального захисту населення міської ради” членами виконкому внесли ряд пропозицій: спростити механізм руху документів для оформлення матеріальної допомоги, провести інвентаризацію житлового фонду, розглянути можливість розміщення управління праці та соцзахисту у більш зручному місці, доопрацювати Положення про надання фінансової підтримки громадським організаціям ветеранів та інвалідів та інші.

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare