Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 7
переглядів: 46
візитів сьогодні: 5548
візитів всього: 481311
Прогноз погоди
Разом до порядку в місті!
6 квітня 2011 року 12:32
Житомирська міська рада та її виконавчий комітет уже зверталися до громадян м. Житомира з проханням долучитися до загальноміського благоустрою та санітарного прибирання міста від сміття.

Сьогодні, 6 квітня, працівники управлінь житлового та комунального господарства міської ради вирішили самостійно взятися до очищення територій, закликаючи до співпраці й житомирян. І почали із Київського шосе. Адже це – головний в’їзд у Житомир, візитівка та обличчя міста.

«Сьогодні відповідно до розпорядження міського голови Володимира Дебоя та рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради ми розпочали загальноміське прибирання з метою унормування стану міста до початку Пасхальних свят. До роботи задіяні комунальні підприємства, управління комунального та житлового господарства, представники КВЖРЕП №9, солдати військової частини. Таким чином ми подаємо приклад людям, щоб вони не залишалися байдужими і допомагали очищувати місто від сміття», – зазначила начальник управління житлового господарства міської ради Світлана Півоварова.

Однак, мало хто із житомирян (принаймні тих, біля приватних секторів яких здійснювалося санітарне прибирання та вирізування зайвого гілля) взялися до роботи.

«Ми не можемо за рахунок міського бюджету виділяти мільйони, щоб вивозити сміття, викинуте на траси, обочини або просто за паркан приватного сектору», – додала Світлана Півоварова і закликала житомирян не смітити по вулицях, а мешканцям приватного сектору – заключати угоди на вивіз сміття. Адже всього 2 грн. коштує нині офіційне отримання місця, звідки одна із 5 служб, які працюють у місті, забиратиме сміття. Прикрим є те, що не зважаючи на наявність великої кількості таких договорів, проплат дуже мало. Таким чином більшість сміття та побутових відходів житомирян сьогодні ми можемо побачити у лісах, на трасах, за територіями приватних секторів, на прибирання чого місто витрачає великі кошти.










  

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare