Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 41
візитів сьогодні: 5544
візитів всього: 482387
Прогноз погоди
У Житомирі презентовано послугу "Батьківський контроль"
1 квітня 2011 року 17:06
31 березня 2011 року «Київстар» представила нову унікальну послугу «Батьківський контроль» для жителів міста Житомира.
Послуга гарантує захист дітей від онлайн-загроз під час виходу в Інтернет з мобільного телефону. Технічне рішення на базі переліку безпечних сайтів розроблено вперше на українському телеком-ринку і надається безкоштовно для клієнтів «Київстар».


Послуга «Батьківський контроль» відкриває доступ з мобільного телефону тільки до переліку безпечних та корисних ресурсів для дітей. На момент запуску список складається з 44 сайтів - освітнього і розважального характеру. Веб-ресурси були запропоновані клієнтами і співробітниками «Київстар» та рекомендовані для дітей експертами Інституту психології ім. Г. С. Костюка НАПН України.

Менеджер зі зв'язків з громадськістю Київської філії "Київстар" Наталія ДАДІВЄРІНА: «Послуга «Батьківський контроль» не має аналогів на українському телеком-ринку. Це соціальна послуга, яка дозволить нашим клієнтам запропонувати своїм дітям цікавий і абсолютно безпечний Інтернет в їх мобільних телефонах. Послуга безкоштовна - це принципове і відповідальне рішення менеджменту «Київстар».

Першими користувачами «Батьківського контролю» від «Київстар» стали відомі батьки, які вже поділились своїм споживчим досвідом щодо послуги.

Володимир ГОРЯНСЬКИЙ, народний артист України, батько дочки 7 років: «Наші діти краще орієнтуються в сучасних технологіях, ніж ми, та з раннього віку використовують мобільний телефон не тільки для спілкування, але і для доступу в інтернет, піддаючи себе всім загрозам, які приховує Глобальна Мережа. Будь-якому батькові важливо захистити свою дитину від сумнівної інформації в Мережі, тому я радий появі доступного та ефективного вирішення цієї проблеми і з задоволенням встановив своїй доньці київстаровський «Батьківський контроль».





Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare