Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5611
візитів всього: 507599
Прогноз погоди
Вітаємо з ювілеєм!
14 березня 2011 року 12:49
14 березня, у прес-центрі Житомирської міської ради вітали з ювілеєм ще одного поважного житомирянина. Так, сьогодні виповнилося 90 років ветеранові Великої Вітчизняної війни, учаснику бойових дій Петру Степановичу Цюпенку.

Начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Любов Петренко вручила ювілярові квіти та подяку виконавчого комітету.

Петро Цюпенко 37 років віддав службі у Збройних вилах, був командиром роти протитанкової зброї. Згадуючи роки війни, Петро Степанович подякував за підтримку:

 «Мені дуже приємно, що сьогодні мене вітають виконавчий комітет міської ради, ветеранська організація та засоби масової інформації. Дякую за увагу до мене як ветерана Великої Вітчизняної війни і як до людини, яка змогла прожити, відвоювати та відпрацювати 90 років. Я вважаю, що прожити такий вік – це велика справа».

Житомирська міська рада та її виконавчий комітет вітає Петра Степановича Цюпенка з 90-річчям!

Зазначимо, що вітання ювілярам вже стало хорошою традицією виконавчого комітету Житомирської міської ради.

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare