Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5611
візитів всього: 507624
Прогноз погоди
Вода для здоров’я і краси
3 березня 2011 року 14:03
Під такою назвою пройшло у переддень свята 8 березня чергове засідання Клубу  «Вечірня жіноча гімназія» на комунальному підприємстві «Житомирводоканал» Житомирської міської ради.

Чергове виїзне засідання Клубу «Вечірня жіноча гімназія», який вже третій рік поспіль діє при Житомирському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, мало назву «Вода для здоров’я і краси». Воно відбулося за сприяння керівництва Комунального підприємства «Житомирводоканал».

Дітей зустрів директор підприємства Л.Й.Башинський. Він привітав дівчаток, членів жіночої гімназіїї, з наступаючим Міжнародним днем 8 Березня і розповів  про славну історію підприємства і його важливість у життєдіяльності міста.

З розповіддю про унікальність такої складної субстанції як вода, яка має здатність зробити людину сильною, здоровою і красивою, звернулися до дітей фахівці підприємства.  Вони провели членам клубу екскурсію по виробництву,  розповіли про те, який складний шлях проходить вода, перш ніж потрапити до осель житомирян, етапи очистки і підготовки її до споживання.

Окремо обговорювалась тема «Вода для здоров’я і краси».

Діти отримали емоційне задоволення  від зустрічі, а ще нові знання і подарунки –  видання «Популярна енциклопедія води», яку  видано  підприємством «Житомирводоканал».

 

Прес-служба КП «Житомирводоканал»



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare