Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 50
візитів сьогодні: 5611
візитів всього: 507599
Прогноз погоди
Привітали впливових жінок Житомирщини
2 березня 2011 року 15:08
Зустріч керівників області та міста із найбільш впливовими жінками Житомирщини відбулася сьогодні, 2 березня, у приміщення облдержадміністрації. Привітати жінок-лідерок із наступаючим жіночим святом не лише квітами, теплими словами, а й грамотами цього дня прийшли міський голова Володимир Дебой, голова облдержадміністрації Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський.

Із вітальним словом виступив міський голова Володимир Дебой: «Я впевнений, що тут зібралися кращі жінки Житомирщини, еліта жіноцтва області. І я вдячний, що найближче оточення сьогодні біля мене – надійні жінки. Це і мій заступник Галина Василівна Семенець, і секретар міської ради Наталя Петрівна Леонченко, і голова обласної ради жінок, радник міського голови Тамара Миколаївна Олійник. Я сподіваюсь на їх підтримку і в майбутньому. Адже це ще більше надихає на створення хороших справ. Напередодні жіночого свята усім жінкам  я бажаю міцного здоров’я, тепла від коханих та дітей. А ми, всі чоловіки Житомирщини, готові бути вашою надійною опорою. Зі святом вас!».

Більше трьохсот сильних духом представниць слабкої статі зібралися сьогодні на святковій зустрічі. Це і голови рад, і керівники громадських організацій, і матері-героїні – загалом жінки, які досягли багато у цьому житті.

Саме вони і формують гендерну рівність, відстоюючи свою позицію та досягаючи високих результатів у всіх сферах. Сьогодні на Житомирщині із 11 тисяч депутатів 52% становлять жінки. Це свідчить про підвищення статусу жінки, її ролі у суспільстві і громадському житті.
Прикладом жінки з активною громадською і світоглядною позицією є голова обласної ради жінок, радник міського голови Тамара Олійник. Вітаючи жінок-лідерок, Тамара Миколаївна запропонувала: «Звертаюся до кожної господині. Давайте біля кожної оселі уквітчаємо кожну клумбу айстрами та жоржинами, чорнобривцями та майорами. Нехай наше Полісся буде квітучим».
Також нагадаємо, що за ініціативи ради жінок, у кожному районі та місті Житомирської області майстрині вишивають українські рушники із орнаментами, притаманними відповідній території. Таким чином буде створено рушник єднання, на фоні якого розмістяться ще 30 творчих робіт із кожного району і міста Житомирщини.



 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare