Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5573
візитів всього: 489159
Прогноз погоди
Обережно: БУРУЛЬКИ!
24 лютого 2011 року 16:20

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради інформує, застерігає та попереджає!

ОБЕРЕЖНО! БУРУЛЬКИ

Нестійкі погодні умови – відлига вдень і заморозки вночі та значне нагромадження снігового покриву на покрівлях будинків сприяють активному утворенню бурульок та призводять до сповзання снігу, особливо зі старих будинків з похилим дахом, виступаючих архітектурних частин будівель.

Управління звертається до керівників суб’єктів господарювання і власників житлових та адміністративних будівель з вимогою вжити вичерпних заходів щодо недопущення утворення бурульок та льодових наростів на дахах, очистки дахів від снігу. У разі не можливості позбавитись від бурульок забезпечити обмеження доступу громадян до небезпечних ділянок.

Разом з тим управління застерігає мешканців: йдучи повз будинків у період танення снігу, необхідно обходити ділянки, де звисають бурульки, бути особливо уважним. Проходячи ці місця, спершу необхідно впевнитись у відсутності загрози падіння льодових наростів та бурульок.

По можливості слід триматись на відстані 3-5 метрів від будинків та інших споруд, вибираючи найбільш безпечний маршрут руху вулицями міста. Ні в якому разі не заходити за спеціальні огорожі, якими огороджені небезпечні місця.

Пам'ятайте, що дотримання цих основних заходів безпеки та порад дозволить вам уникнути трагічних наслідків.

Будьте пильними, бережіть себе!

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare