Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5570
візитів всього: 489053
Прогноз погоди
У Житомирі вшанували воїнів-афганців та учасників бойових дій на території інших держав
10 лютого 2011 року 12:33
10 лютого 2011 року, напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, у прес-центрі міської ради відбулася зустріч керівництва міської ради та виконкому з активом міської Спілки воїнів-інтернаціоналістів, вдовами загиблих і померлих.

“Вперше на посаді міського голови маю честь вітати ветеранів, учасників бойових дій, воїнів-інтернаціоналістів, які виконували свій священний обов'язок перед державою”, - зазначив міський голова Володимир Дебой.

Згадуючи той час, міський голова звернувся до присутніх зі словами: “Ви - мої старші брати. Будучи школярем, я рівнявся на вас, чекав солдатів з війни, я переживав кожен день бойових дій в Афганістані. Переконаний, що 99% тих учнів готові були йти вам на зміну, тому що у всіх нас було розуміння необхідності виконання свого інтернаціонального обов'язку”.

Володимир Дебой побажав усім присутнім та їх родинам міцного здоров'я та довгих років життя, а також вручив грамоти виконавчого комітету міської ради.

Також сьогодні відбулася зустріч з активом ветеранів афганської війни та учасниками бойових дій і збройних конфліктів на території інших держав в облдержадміністрації.
0 13.00 год. в обласному музично-драматичному театрі розпочнеться ІІ Всеукраїнський літературно-мистецький фестиваль «Розстріляна молодість».





Управління по зв'язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare