Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5569
візитів всього: 490771
Прогноз погоди
Конкурс соціальної реклами “Я хочу жити саме ТАК”
27 січня 2011 року 19:28
З 01 лютого по 20 травня 2011 року у місті Житомирі у рамках Всеукраїнського конкурсу соціальної реклами “Я хочу жити саме ТАК” проходить міський етап конкурсу.

«Відповідно до вимог конкурс проводиться за такими темами: «Моя сім'я – моє багатство», «Розумне суспільство проти насильства», «Українці – нація здорових людей», «Гарна освіта сьогодні – професіонал завтра», «Чиста планета починається із кожного з нас», – зазначила директор міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ольга Юрченко.

До участі у конкурсі запрошуються житомиряни віком від 15 до 35 років. На конкурс приймаються рекламні матеріали соціального характеру на запропоновану тематику.

Всі малюнки, які надійдуть на конкурс, презентуватимуться на сайті Житомирської міської ради. Роботи переможців будуть надіслані на Всеукраїнських конкурс, а також використовуватимуться в соціальній рекламі на сіті-лайтах і біл-бордах Житомира.

Положення конкурсу та інша додаткова інформація щодо умов участі опублікована на офіційному сайті організатора - www.kadrovik.ua.

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare