Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5580
візитів всього: 490734
Прогноз погоди
Вшанували визволителів Житомирщини
14 січня 2011 року 14:03

14 січня керівники області та міста відвідали Монумент Слави. Урочисте покладання квітів до пам’ятника відбулося з нагоди відзначення 67-ї річниці визволення Житомирської області від фашистських загарбників.

Міський голова Володимир Дебой сказав: «Я з великим задоволенням і шаною сьогодні покладаю цей вінок людям, які віддали своє життя за наше мирне майбутнє. Велика Вітчизняна війна назавжди залишиться в серцях людей. Слава Богу, що ще живі ветерани. Їх діти, внуки, правнуки пам’ятають про визволення нашої держави від фашистської навали. Це мають пам’ятати всі житомиряни».

Володимир Дебой також зазначив: «Для мене ветеран – це святе слово. Це людина, яка захищала нашу державу, нашу честь. Ветеранів ми будемо вшановувати тому, що вони зберегли нашу батьківщину. Цих людей не так багато. І дай Бог, щоб їх кількість не збільшувалась, щоб ми жили мирно».

Не залишила без уваги урочисту церемонію і громадськість міста. Понад 50 людей зібралися біля Монументу Слави із квітами, щоб уславити пам'ять героям.

Володимир Дебой висловив сподівання, що молодь міста пам’ятає про сьогоднішню подію. Водночас міський голова звернув увагу на те, що нині існує необхідність виховання ще зі шкільних років любові до традицій українського народу та вшанування пам’яті про видатних людей Батьківщини.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare