Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 477528
Прогноз погоди
Міський територіальний центр відзначив католицьке Різдво Христове
28 грудня 2010 року 11:36
27 грудня за дорученням міського голови заступник міського голови Іван Заінчковський відвідав Житомирський міський територіальний центр обслуговування пенсіонерів, інвалідів, одиноких, непрацездатних та малозабезпечених громадян. Цього дня там відзначали 3-й день католицького Різдва Христового.

Іван Адамович виступив із привітальним словом, побажавши всім присутнім щастя, здоров’я, злагоди та усіх благ. Він також зазначив, міська влада робить усе можливе для розвитку сектору соціального захисту населення. За словами заступника міського голови, у бюджеті 2011 року передбачаються кошти на соціальний захист вразливих верств населення. Це і грошова допомога, і безкоштовне харчування.

Ян Пурвінський, єпископ-ординарій Києво-Житомирської Дієцезії Римсько-католицької церкви, звернувся із вітальним словом до підопічних закладу і закликав до миру та дружби громадян незалежно від релігійних уподобань: «Я б хотів, щоб новий 2011 рік був спокійним, щоб Бог благословив нашу владу та допоміг їй у роботі».

Після вітальних слів і різдвяних колядок на гостей чекав святковий обід та святкові подарунки. Всі присутні також поділилися між собою облатками (тоненькими хлібцями із зображенням Діви Марії) у знак миру, дружби, злагоди та божої благодаті.

Нині на базі Житомирського територіального центру перебуває близько 2 тисяч підопічних (пенсіонерів, ветеранів війни та праці, одиноких, малозабезпечених громадян, які перебувають і складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги). Усім їм безкоштовно надаються соціально-побутові послуги, протягом року – допомога продуктами харчування, безоплатними гарячими обідами, одягом, послугами перукаря та матеріальна допомога. Крім того Центр організовує культурно-масову роботу для відпочинку підопічних.








Управляння по зв’язках з громадськістю


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare