Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5557
візитів всього: 482573
Прогноз погоди
Міський голова Володимир Дебой - на радіо «Ера ФМ» в ток-шоу «Коло запитань»
25 грудня 2010 року 16:03
 24 грудня 2010 року міський голова Володимир Дебой взяв участь у ток-шоу «Коло запитань». Це новий для України формат радіо ток-шоу, який створюється з використанням досвіду передачі «Any Questions». Передача транслювалася на хвилях Радіо «Ера ФМ» у прямому ефірі.

         Запрошені на передачу депутати обласної та міської ради, представники громадськості обговорювали актуальні для Житомирщини проблеми. Зокрема, гострі для регіону, який постраждав внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, теми соціального захисту, медичного забезпечення, розвитку економіки краю та змісту адміністративної реформи.

         Володимир Дебой у своєму виступі вказав на перспективу економічного розвитку міста, яке має зручне географічне положення, знаходиться на перехресті торгівельних шляхів. Держава сьогодні вкладає значні кошти в інфраструктуру і бізнес готовий, при умові стабільності і гарантій влади розвивати свої потужності в місті. А це нові робочі місця, наповнення бюджету і можливість розвитку спорту, медицини, освіти. Адміністративна реформа доцільна, коли будуть збережені кваліфіковані кадри, задіяні молоді спеціалісти, здатні реалізувати реформаторські плани.

         В обговоренні питань взяли участь депутати міської ради Кучик В.К., Башек В.Й., Кропивницький В.М., депутати обласної ради – Француз В.Й., Іваницька Т.В., представники громадськості – Гурвіц М.Й., Патарідзе В.О., Тимошенко М. та ін.

Управління по зв'язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare