Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477495
Прогноз погоди
Стипендії спортсменам
22 грудня 2010 року 18:00
Стипендії спортсменам

22 грудня у залі засідань міської ради відбулося урочисте зібрання обдарованих та перспективних спортсменів Житомира.

50 стипендій від міського голови Володимира Дебоя отримали кращі спортсмени, призери та володарі кубків України 2010 року, чемпіони з триатлону, аеробіки, акробатики, плавання, п’ятиборства, карате, дзюдо, ушу, кікбоксінгу, боксу, волейболу, баскетболу, велосипедного спорту.

Тренери найкращих спортсменів Житомира були нагороджені відзнаками «За підготовку спортсменів високого класу у 2010 році».

За словами Володимира Дебоя, картина розвитку спорту в Житомирі не досить втішна. Це стара матеріальна база, скрутний фінансовий стан. Тому міська влада планує на наступний рік збільшити фінансування цієї галузі за рахунок державного та міського бюджетів.

На завершення міський голова побажав учасникам заходу спортивних звершень та веселих свят: «Мені було дуже приємно вітати кожного з вас, бачити ваші очі. Тому давайте працювати ще краще, щоб у наступному році перемог було більше».


































































Управління по зв’язках з громадськістю


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare